Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG: 'Nu mai avem nimic de pierdut', a declarat Luis Enrique după meciul de la Dortmund

pbs.twimg.com
PSG stadion fotbal

"Nu mai avem nimic de pierdut", a declarat Luis Enrique, antrenorul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, învinsă miercuri cu 1-0 în deplasare de Borussia Dortmund în manşa întâi a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, informează AFP.

"Au fost 3.000 de suporteri parizieni în această seară şi vor fi peste 45.000 marţi pe Parc des Princes, vom lupta pentru calificarea în această finală, nu mai avem nimic de pierdut", a declarat Luis Enrique într-o conferinţă de presă.

Potrivit lui, "ambele echipe au jucat foarte bine cu mingea, diferenţa este doar că ei au reuşit să înscrie o dată, dar acest rezultat arată egalitatea dintre cele două echipe". Dortmund este "un adversar de nivel înalt, dar am avut ocazii să egalăm", a spus tehnicianul.

PSG va avea aproape o săptămână pentru a pregăti returul, parizienii neavând meci în weekend în Ligue 1.

"Sunt sigur că va fi prima dată când Borussia va juca returul în deplasare, iar pentru noi va fi prima oară când vom juca manşa secundă acasă, sunt scenarii diferite", a spus tehnicianul, adăugând că echipei sale "i-a lipsit intensitatea în prima repriză", dar lucrurile au stat "mai bine în repriza a doua".

Întrebat despre înlocuirea lui Bradley Barcola, în minutul 65, cu Randal Kolo Muani, preferat lui Goncalo Ramos, deşi acesta din urmă este în mare formă, spaniolul a răspuns: "Antrenorii iau decizii în funcţie de ceea ce cred că este mai bine pentru echipele lor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.