Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG recunoaște că a avut şi un pic de noroc în victoria cu Bayern Munchen

www.goal.com
Neymar Mbappe PSG

Mauricio Pochettino, antrenorul argentinian al echipei Paris Saint-Germain, a lăudat prestaţia jucătorilor săi, dar a recunoscut că formaţia pariziană "a avut şi un pic de noroc" după victoria în faţa lui Bayern Munchen cu scorul de 3-2, miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, informează AFP.

"Noi am văzut o echipă solidă, cu un psihic solid, combativă şi cu talentul de a marca trei goluri pe un teren unde este dificil să câştigi. Jucătorii merită un credit enorm. Dar am avut şi un pic de noroc, atât cât trebuia să avem", a afirmat Pochettino.

"Le-am spus bravo jucătorilor după meci, pentru că au făcut o treabă excepţională în acest parcurs nebun care ne aşteaptă. Ei merită mult respect. Va trebui să recuperăm energia în următoarele zile înainte de meciul cu Strasbourg de sâmbătă", a adăugat antrenorul.

La rândul său, Kylian Mbappe, autorul unei duble, a salutat "o super performanţă colectivă", evidenţiind un grup capabil "să sufere în echipă pentru a reveni la Paris cu zâmbetul pe buze".

"Este o super performanţă colectivă înainte de toate, iar eu am putut beneficia de această super muncă colectivă. Iubesc acest gen de meciuri, îmi place să joc acest gen de meci şi să fiu decisiv".

Bayern Munchen, deţinătoarea trofeului, a fost învinsă de Paris Saint-Germain cu scorul de 3-2 (2-1), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

PSG s-a impus prin golurile reuşite de Kylian Mbappe (3, 68) şi Marquinhos (28), într-o reeditare a finalei ediţiei de anul trecut. Pentru bavarezi, care au câştigat trofeul în sezonul trecut după ce i-au învins pe parizieni în finală, au marcat Eric Maxim Choupo-Moting (37) şi Thomas Muller (60).

Manşa secundă va avea loc pe 13 aprilie, pe Parc des Princes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.