Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Psiholog celebru, implicat într-un grav accident rutier:Trei maşini avariate şi două victime / VIDEO

www.sokant.ro
politia nu treceti

Un celebru psiholog a fost implicat într-un accident rutier pe DN. Totul s-a întâmplat în oraşul dâmboviţean Răcari. Psihologul Cristian Andrei a fost implicat într-un carambol în care au fost implicate trei maşini. Acestea au fost avariate şi două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Holograma lui Stephen Hawking a apărut la Hong Kong / VIDEO

Un accident a avut loc miercuri pe drumul Naţional 71, în localitatea Răcari, după ce trei maşini s-au tamponat. Accidentul a fost cauzat de nepăstrarea distanţei în timpul mersului. Din imaginile surprinde cu o cameră a primăriei locale, se poate observa cum şoferul unei Dacii Logan încetineşte în zona unei treceri de pietoni, pe care se pregătea să traverseze o localnică. La scurt timp, maşina este lovită violent din spate de un autoturism marca Citroen. Potrivit adevarul.ro, după alte câteva secunde, în cadru apare o a treia maşină implicată în accident, din care a coborât ulterior medicul psihiatru Cristian Andrei.

Citește și: Victoria Beckham a început să-și vândă hainele în supermarketuri

Accidentul a avut loc chiar în faţa Primăriei Răcari. Cel mai probabil, medicul nu a observat cele două maşini oprite la trecerea pentru pietoni, şi a intrat în spatele lor. Medicul nu a suferit răni.

http://adevarul.ro/locale/targoviste/accident-provocat-psihiatrul-cristian-andrei-judetul-dambovita-trei-masini-fost-implicate-intr-un-carambol-cauzat-neatentia-medicului-1_58ee04c95ab6550cb8315435/index.html

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.