Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a deslușit PLANURILE lui Dincă - De ce le-a ars pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Adevarul.ro
Liviu Chesnoiu

Psihologul criminalist, Liviu Chesnoiu, a explicat de ce Gheorghe Dincă a ales să ardă cadavrele Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu.

Citește și: Bunicul Luizei a EXPLODAT înainte de reconstituirea morții Luizei Melencu: 'Lui Dincă nu am ce să îi reproșez'

"O să le spună ce a făcut. Deocamdată ce se remarcă: faptul că acel personaj negativ a oprit acolo unde a întors mașina și a aruncat telefonul. Remarcăm că poartă acea cămașă care este asociată cu zâmbetul său malefic.

S-a schimbat puțin peisajul, în sensul că a fost recoltată plantația de floarea soarelui. În cariera mea am avut de-a face cu mai mulți criminali în serie. Acum, la penultima victimă vedem că se repetă scenariul de la ultima victimă. Probabil penultima fată fiind mai mare probabil a opus mai multă rezistentă. Scenariul însă se repetă, criminalii apar același mod de operare. Lumea se miră de ce a apărut incendierea. Ăsta e stilul lor, vor să șteargă urmele", a declarat Liviu Chesnoiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.