Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSV Eindhoven i-a aplicat o interdicție record suporterului care l-a atacat pe portarul echipei Sevilla: accesul interzis pe stadion pentru 40 de ani

suporter PSV

Clubul olandez PSV Eindhoven i-a interzis accesul pe stadion pentru 40 de ani suporterului care l-a atacat portarul echipei FC Sevilla, Marko Dmitrovic, în timpul unui meci din Liga Europa, relatează BBC.

De asemenea, lui i-a fost interzis timp de doi ani accesul în zona din jurul stadionului Philips al echipei PSV, notează Agerpres.

Tânărul de 20 de ani, care avea deja interdicţie pe stadion, a fost condamnat la închisoare săptămână trecută, pentru trei luni, dintre care una cu suspendare.

Clubul olandez a anunţat că va solicita şi daune materiale.

UEFA a deschis o anchetă după acest incident şi clubul PSV ar putea primi o sancţiune financiară mare.

Fanul respectiv, Dylano K., şi-a explicat gestul prin faptul că a vrut să arate că este amuzant. În plus, el a spus la tribunalul din Den Bosch că băuse mult alcool.

În data de 23 februarie, în timpul meciului PSV – Sevilla, din play-off-ul Ligii Europa, suporterul a intrat pe teren şi l–a atacat pe portarul Marko Dmitrovic.

În momentul faptelor, Dylano K. avea deja interdicţie de acces în stadion, însă a reuşit să intre la meci folosind abonamentul altui fan.

Suporterul a declarat că nu s-a gândit la consecinţele faptelor sale. După ce imaginile cu el agresându-l pe portar au apărut în social media, Dylano K. a fost exclus din grupul de suporteri şi concediat de la locul de muncă. În plus, unii membri ai familiei sale au primit ameninţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.