Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Puci pregătit în Ucraina? Kievul denunță planul Rusiei: 'Vrea să destabilizeze Guvernul'

Agerpres.ro
Ucraina militari trupe ruse

Pe lângă războiul din teren, Kievul pare că se confruntă și cu un război din interior. Asta reiese din informațiile oferite de Ucraina. Conducerea Federației Ruse vrea să ia o parte din teritoriul Ucrainei și să destabilizeze guvernul, asta a anunțat  Mykhailo Podoliak, un consilier al șefului Biroului Președintelui, relatează Ukrinform. Nu este exclus în aces sens să avem parte de o lovitură de palat la Kiev.

„Au două obiective tactice. Primul este de a ocupa o parte a teritoriului din est, puțin deasupra Sumy, Harkov și puțin mai jos, în sud. Înțelegem deja ce se întâmplă în ceea ce privește planificarea operațiunii militare a Federației Ruse”, a spus Podoliak.

Potrivit acestuia, așadar, este necesară mobilizarea, precum și legea marțială. Cabinetul militar și cabinetul economic sunt în continuă funcționare, iar Președintele negociază cu liderii mondiali.

Vladimir Putin, a anunțat începerea unei operațiuni militare speciale în Donbas. În jurul orei 4 dimineața, pe 24 februarie, Rusia a lovit Ucraina și a lansat un război.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că legea marțială este impusă pe întreg teritoriul Ucrainei. În dimineața zilei de 24 februarie, Rada Supremă a aprobat decretul lui Zelensky privind impunerea legii marțiale în toată Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.