Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pugilista irlandeză Katie Taylor a învins-o pe portoricana Amanda Serrano, reuşind să-şi apere centurile mondiale WBA, WBC, IBF şi WBO

thetimes.co.uk
Katie Taylor box feminin

Pugilista irlandeză Katie Taylor a învins-o printr-o decizie partajată la puncte pe portoricana Amanda Serrano, reuşind să-şi apere centurile mondiale WBA, WBC, IBF şi WBO ale categoriei uşoare după meciul disputat sâmbătă pe arena mitică Madison Square Garden din New York, conform AFP, citat de Agerpres.

Taylor, 35 ani, campioană olimpică la Londra în 2012, a fost văzută învingătoare de doi arbitri judecători (96-93, 97-93), în timp ce al treilea a preferat-o pe Serrano (96-94), după un meci foarte strâns desfăşurat pe durata a zece reprize.

Pugilista irlandeză a obţinut a 21-a sa victorie consecutivă în ringul profesionist, în timp ce Serrano, 33 ani, a încasat a doua înfrângere faţă de 42 victorii şi un egal. Portoricana, campioană WBC, WBO şi IBO la categoria pană, cu titluri mondiale la patru categorii diferite, era neînvinsă din 2012.

Meciul de pe arena newyorkeză a fost urmărit de 19.187 spectatori, care au urmărit o luptă spectaculoasă, fără menajamente, în care ambele pugiliste au dat totul în ring.

''A fost un război absolut timp de zece reprize. Sunt recunoscător că mă aflu într-o astfel de situaţie şi că am umplut arena la Madison Square Garden. Suntem amândouă câştigătoare. Am dărâmat atât de multe bariere pentru a ajunge aici'', a declarat Taylor după meci.

Campioana irlandeză a propus un meci revanşă, acceptat de Serrano, care ar putea avea loc în Irlanda, unde Taylor nu a boxat de când a trecut la profesionism.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.