Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pugilistul american Deontay Wilder i-a cerut britanicului Tyson Fury 'să se ţină de cuvânt' şi să-i acorde a treia confruntare

Boxing Scene
Deontay Wilder

Pugilistul american Deontay Wilder i-a cerut britanicului Tyson Fury ''să se ţină de cuvânt'' şi să-i acorde a treia confruntare, scrie BBC, potrivit AGERPRES.

La începutul acestei săptămâni, Fury a spus că Wilder nu va avea parte de un alt meci după ce americanul l-a acuzat pe britanic că şi-ar fi pus ''ceva greu'' în mănuşi înainte de lupta din februarie.

''Este timpul să fii bărbat şi să-mi acorzi al treilea meci. Singurul lucru pe care îl vreau de la tine este să te ţii de cuvânt şi să accepţi această provocare'', a scris Wilder (35 ani) pe contul său de Twitter.

Citește și: ‘A executat ordinul președintelui’ – Traian Băsescu, despre implicarea lui Florian Coldea în Irak, acolo unde fostul șef operativ SRI nu avea competență .

În replică, Fury a precizat, pentru presa sportivă britanică, că nu-i va face pe plac lui Wilder deoarece nu poate uita acuzaţiile pe care acesta i le-a adus în iarnă.

''Nu va primi revanşa. Punct. Pentru ceea ce a spus. A pierde este un lucru. Nu-i voi face pe plac'', a spus Fury.

Primul duel dintre cei doi grei s-a încheiat la egalitate, în decembrie 2018 la Los Angeles, când Wilder şi-a conservat centura mondială. În meciul revanşă, din februarie 2020, Fury s-a impus clar la Las Vegas prin KO tehnic în repriza a şasea şi a cucerit titlul mondial WBC.

A treia luptă era programată în luna iulie, dar pandemia de coronavirus a forţat amânarea confruntării.

Citește și: Dan Barna tună și fulgeră: ‘Vechile partide PSD, PNL şi UDMR au boicotat referendumul Fără Penali’

Tyson Fury, 32 de ani, are în palmares 30 victorii şi un egal, în timp ce Deontay Wilder, 34 de ani, numără 42 victorii, o înfrângere şi un egal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.