Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pugilistul român Andrei Musteţ s-a calificat în sferturile de finală la Campionatele Europene de box pentru tineret de la Budva

eubcboxing.org
box

Pugilistul român Andrei Musteţ s-a calificat în sferturile de finală ale cat. 63,5 kg, luni, la Campionatele Europene de box pentru tineret de la Budva (Muntenegru), în timp ce alţi patru români au pierdut meciurile susţinute.

Andrei Musteţ l-a întrecut la puncte (5-0) pe azerul Gulu Guliev, la cat. 63,5 kg, iar în sferturi va boxa cu croatul Deni Alagic, meciul fiind programat miercuri, conform agerpres.

Eusebiu Iulian Tîrzoman a cedat în optimile de finală ale cat. 60 kg în faţa armeanului Erik Israielian (1-4). Alexandru Marian Buleu a fost învins la puncte de rusul Aleksandr Zîrianov (0-5), în optimile cat. 67 kg. Gheorghe Marian Ghinoiu a pierdut şi el la puncte (0-5), în faţa belarusului Vladislav Smolovski, în optimile cat. 54 kg. Ionuţ Chiriac a fost întrecut de rusul Garoglan Handjanov (0-5), în optimile cat. 57 kg.

Marţi, nu mai puţin de cinci românce vor boxa în sferturile de finală, o victorie fiind sinonimă cu asigurarea unei medalii. La cat. 60 kg, campioana europeană de tineret din 2020, Loredana-Andreea Marin, o va înfrunta pe turcoaica Berfin Polat. La cat. 75 kg, Robert Andrei va boxa cu Chiara Saraiello (Italia). Maria Livia Botică, medaliată cu aur la Europenele de juniori din 2020, va primi replica polonezei Maria Pepek, la cat. 81 kg. În limitele cat. 54 kg, Nicoleta Marilena Banciu o va avea ca adversară în sferturi pe turcoaica Kevser Tutuncu. Alina Alexandra Creţu va boxa la cat. 66 kg cu Ana Sezko (Ucraina).

România participă cu 15 sportivi, 8 la masculin şi 7 la feminin, la Campionatele Europene de box pentru tineret de la Budva (Muntenegru).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.