Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pui de pescăruș blocat într-un jgheab de scurgere a apei, salvat de pompieri, în Pitești

captură video
pui de pescăruși

Pui de pescăruș blocat într-un jgheab de scurgere a apei, salvat de pompieri, în Pitești

Un pui de pescăruș care se zbătea blocat într-un jgheab de scurgere a apei a fost salvat de pompierii argeșeni, anunță Mediafax.

Proprietarul casei unde puiul de pescăruș se zbătea în jgheabul de scurgere a apei a sunat la 112. „Este un pui de pescăruș blocat în jgheabul casei și nu poate să zboare. Avem o locuință cu două etaje, nu foarte înaltă” - a fost apelul pentru salvarea puiului.

Apelul a fost efectuat din zona Expo Parc a municipiului Pitești, prin care s-a solicitat ajutorul pentru eliberarea puiului de pescăruș.

Ajunși la locul intervenției, fără a sta prea mult pe gânduri, unul dintre pompieri a urcat după pescăruș cu ajutorul unei scări culisabile reuşind să salveze puiul în siguranță.

„Nu a fost dificil să-l salvăm. Nu se știe de cât timp se afla puiul în soare, iar până am ajuns noi la fața locului, locatarii l-au stropit cu apă, pentru a-l răcori. Puiul era epuizat, probabil pentru că s-a zbătut să se elibereze, dar și de la căldură”, a povestit George, pompier în cadrul ISU Argeș.

La faţa locului a sosit şi un medic veterinar care a preluat puiul de pasăre. Acesta i-a asigurat pe pompieri că îi va acorda toate îngrijirile de care are nevoie pentru a se putea recupera, după care îl va elibera în mediul său natural.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.