Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pulbere toxică descoperită în scrisori din birourile guvernamentale din Bruxelles, potrivit procuraturii

plic

Poliţia din Bruxelles a găsit scrisori care conţineau brucină, o pulbere albă toxică, în mai multe birouri guvernamentale din oraş, au declarat vineri procurorii citaţi de Politico, potrivit news.ro.

Plicurile au fost descoperite joi, la Palatul de Justiţie, la biroul ministrului Justiţiei din Belgia şi la clădirea Securităţii Statului, a anunţat Parchetul din Bruxelles într-un comunicat.

Poliţia a fost anunţată despre descoperire şi a izolat pe oricine intrase în contact cu pulberea, potrivit comunicatului.

O analiză a pulberii a constatat că este brucină, o substanţă toxică care este ”periculoasă doar atunci când este ingerată”, a declarat purtătorul de cuvânt al procuraturii, Yasmina Vanoverschelde.

”Contactul cu pielea nu prezintă niciun pericol. Persoanele implicate care au intrat în contact cu substanţa toxică sunt astfel în prezent în stare bună de sănătate”, a spus ea.

Poliţia nu a identificat încă expeditorii scrisorilor. Dar procurorii au spus că scrisorile ”nu au nimic de-a face cu împuşcăturile din ultimele zile de la Bruxelles”.

Capitala Belgiei a fost zguduită recent de o serie de împuşcături şi acte de violenţă care au amplificat încă o dată îngrijorarea cu privire la securitatea oraşului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.