Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pumnul - cel mai nou argument în lupta din PSD / Reacțiile protagoniștilor

bataie

Situaţia este explozivă în PSD. Declaraţii pro şi contra actualei conduceri care a pierdut alegerile prezidenţiale, argumente pro şi contra excluderii lui Vanghelie, Geoană şi Şova şi nu numai.

În spatele declaraţiilor belicoase şi nu de puţine ori de o violenţă lipsistă de sens sau logică stau însă şi fapte reale.

Surse din PSD au relatat pentru STIRIPESURSE.RO o situaţie care arată adevărata imagine a bătăliei interne din partid.

Europarlamentarul Cătălin Ivan, preşedinte al PSD Sector 1 a relatat în şedinţa cu cântec a Comitetului Executiv al PSD că a fost luat la pumni la propriu de un alt membru al filialei pe care o conduce. El a relatat că deputatul Dan Tudorache i-ar fi aplicat doi pumni în cadrul unei şedinţe de partid la nivelul sectorului. Şedinţa ar fi avut loc după alegerile prezidenţiale la o reacţie a europarlamentarului interpretată de deputat ca fiind una de bucurie faţă de pierderea alegerilor.

"Ivan ne-a spus că a ieşit puţin din şedinţă şi vorbea la telefon când Tudorache a venit pe la spate şi i-a aplicat doi pumni în coaste", a declarat pentru STIRIPESURSE.RO unul din participanţii la şedinţa CEx.

Daniel Tudorache: "Ne-am certat"

Deputatul PSD Daniel Tudorache spune ca nu l-a lovit pe Ivan dar ca e adevarat ca s-au certat dupa alegeri si a precizat ca in momentul de fata "mai bine renunta PSD la un europarlamentar decat la un deputat".

"E adevarat, ne-am certat, dar atat, verbal. A fost o cearta in prima zi dupa alegeri, ne-am certat la o sedinta dar atat. El dorea poate sa spuna ca am facut scandal si poate avea in cap sa propuna excluderea mea in CExN. Excluderea unui deputat se face foarte greu si mai ales in situatia de acum mai degraba renunti la un europarlamentar decat la un deputat. PSD, in momentul de fata, mai bine renunta la un europarlamentar decat la un deputat", a declarat Tudorache pentru stiripesurse.ro.

Catalin Ivan: "Nu comentez zvonuri"

Contactat de stiripesesurse.ro, liderul PSD sector 1, Catalin Ivan, nu a dorit sa confirme, nici sa infirme, informatiile vehiculate. "Nu comentez zvonuri. Eu nu comentez asa ceva", a declarat acesta.

Referitor la declaratia lui Tudorache, ca a existat o cearta verbala intre cei doi, Catalin Ivan a declarat: "Nu comentez situatia"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.