Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purina Accelerator Lab oferă finanţări start-up-urilor europene din domeniul îngrijirii animalelor de companie

smartradio.ro
caine catelus veterinar caini

Purina Accelerator Lab oferă finanţări de aproximativ 237.000 de lei start-up-urilor europene din domeniul îngrijirii animalelor de companie, în cadrul concursului de proiecte Unleashed, care are ca obiective sprijinirea antreprenorilor care utilizează agricultura regenerativă, promovează economia circulară şi integrează inovaţia în nutriţia animalelor de companie, precum proteinele alternative şi ingredientele reciclabile, se menţionează într-un comunicat remis luni, conform agerpres.

Programul Unleashed are fonduri în valoare totală de 1.422.000 lei, iar maximum şase start-up-uri vor fi selectate la finalul competiţiei.

Companiile interesate pot aplica la concurs până la data de 31 decembrie 2021.

Companiile câştigătoare vor beneficia, în afară de susţinerea financiară, şi de expertiza unei echipe multidisciplinare Purina, pe o perioadă de 24 de săptămâni.

"Fiecare start-up selectat va primi finanţare de aproximativ 237.000 de lei, sumă destinată îndeplinirii obiectivelor de accelerare. Etapele jurizării vor implica evaluarea ideii de afacere prezentate, din perspectiva relevanţei pentru domeniu, precum şi evaluarea sustenabilităţii modelului de afacere. Anul acesta, juriul va prioritiza start-up-urile care au integrat tehnologia în vederea susţinerii şi promovării sustenabilităţii mediului înconjurător. Câştigătorii desemnaţi de către echipa Unleashed vor învăţa, alături de specialiştii Purina, ce înseamnă nevoile de pe piaţa produselor şi serviciilor pentru animalele de companie, dar şi cum pot îmbunătăţi aceste servicii, înglobând procesele tehnologice în vederea susţinerii sustenabilităţii mediului", se precizează în comunicat.

Cererea de înscriere în proiect este disponibilă pe site-ul www.unleashedbypurina.com.

Un proiect susţinut de Purina Accelerator Lab este proiectul BorrowMyDoggy implementat în Marea Britanie, care constă într-un program de împrumut al câinilor. Scopul acestui proiect a fost ca proprietarii animalelor de companie să identifice comunităţile iubitorilor de câini din vecinătatea lor. În prezent, graţie extinderii serviciilor oferite de BorrowMyDoggy, angajaţii reuşesc să identifice persoane de încredere în vecinătatea locuinţei, care îi ajută cu îngrijirea animalului de companie, în timpul programului de lucru. Proiectul a luat amploare şi se desfăşoară în peste 18 companii, incluzând corporaţii şi platforme dedicate angajaţilor, precum şi în şapte universităţi.

Programul Unleashed a propulsat 12 start-up-uri în decursul ultimilor doi ani, printre câştigători numărându-se BorrowMyDoggy (Marea Britanie), Cat in a Flat (Marea Britanie), Natu (Spania), Petable (Portugalia), BlueNalu Innovations (Statele Unite ale Americii) şi OneMind Dogs (Finlanda).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.