Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtătorul de cuvânt al BOR a 'explodat' după declarațiile controversate ale deputatului USR: 'Obrăznicie și incultură!'

vasile banescu bor

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, părintele Vasile Bănescu, reacționează la parabola aiuritoare a senatorului USR Iulian Bulai pe tema semnificației nașterii lui Iisus Hristos.

A trecut Crăciunul, USR dă ATACUL la PNL: 'Ezitările privind alegerea primarilor în două tururi sunt nepotrivit'

"Patriarhia Romana nu comentează declarații al căror grad de penibilitate este întrecut doar de acela al obrăzniciei provenite din incultura și ideologizarea dezonorante ale celor care le fac. A profera o blasfemie în preajma sărbătorii Crăciunului într-o țară eminamente creștină spune totul despre autorul ei.", se arată într-un mesaj al părintelui Vasile Bănescu, potrivit Antena3.

Deputatul USR a afirmat, într-o postare făcută pe Facebook de Crăciun, că avem peste 50.000 de copii în grija statului, iar mai mult de 3.000 sunt dați anual spre adopție. El a mai vorbit și despre nașterea Domnului, un copil dintr-o familie ciudată, cu „o mamă surogat” și un tată care „acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.