Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtătorul de cuvânt al PNL anunță numele pentru Primăria Capitalei: Cătălin Cârstoiu și Tiberiu Florescu

news.ro
Ionut Stroe

PNL și PSD ar putea avea un candidat comun pentru Primăria Capitalei, spune la RFI purtătorul de cuvânt al formațiunii liberale, Ionuț Stroe. Liderii coaliției ar urma să ia decizia luni sau marți. Ionuț Stroe dă de înțeles că lucrurile merg în această direcție.

Candidatul comun e continuarea firească a unui demers făcut la guvernare

Ionuț Stroe spune că "decizia este în sensul continuării firești a unui demers pe care îl facem la guvernare și anume o soluție și electorală, nu numai politică, comună. Până în momentul de față, s-a luat decizia de a merge împreună în toate cele șase Sectoare, deci practic, vom avea candidați și liste comune peste tot. În mod evident și astăzi există și o imensă așteptare publică, nu numai din partea presei sau politică, pentru a desemna soluția pentru primarul general al Capitalei. Bucureștenii așteaptă din partea noastră o alternativă, o soluție. Cred că patru ani de blocaj administrativ, instituțional, au fost suficienți. Sunt ferm convins că propunerea noastră, a PNL, respectiv PSD, va avea nu numai suportul și forța politică a unei coaliții de mari dimensiuni, dar în mod evident și profilul public necesar al schimbării lui Nicușor Dan, ca și model de primar".

Există două variante de nume

Purtătorul de cuvânt al PNL precizează că numele vehiculate în aceste zile, medicul Cătălin Cârstoiu și arhitectul Tiberiu Florescu, pot fi soluții pentru Primăria Capitalei: "Sunt oameni cu foarte bună reputație, sunt oameni cu recunoaștere în societatea noastră, sunt oameni cu o vastă experiență, oameni în decursul vremii, chiar dacă neînregimentați politic, cu un suport și o susținere, o sferă relațională foarte bună în București, oricând, atât domnul arhitect Florescu, cât și medicul Cârstoiu, care este directorul Spitalului Universitar, un om care cel puțin în București are o cotă publică foarte-foarte bună pot fi soluții. Prefer să aștept decizia coaliției".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.