Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtătorul de cuvânt al PNL, despre o schimbare din funcţie a ministrului de Finanţe: Marcel Boloş a avut şi are toată susţinerea partidului

InquamFOTO/Octav Ganea
Marcel Boloș

Purtătorul de cuvânt al PNL, despre o schimbare din funcţie a ministrului de Finanţe: Marcel Boloş a avut şi are toată susţinerea partidului

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri, despre o schimbare din funcţie a ministrului de Finanţe, că Marcel Boloş a avut şi are toată susţinerea PNL, pentru că a urmat foarte bine şi mandatul politic care i-a fost dat de a proteja cât mai bine mediul privat, în pachetul de măsuri fiscale, anunță news.ro.

Ionuţ Stroe a fost întrebat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, dacă partidul îl va schimba pe ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, după acest pachet de măsuri fiscale.

”Nnu ştiu de unde această ştire, din punctul meu de vedere nu are nicio legătură cu realitatea. Nu este pachetul de măsuri fiscal a lui Boloş. Realitatea este că acest pachet de măsuri este şi al lui Ciolacu, şi al lui Boloş, şi al PSD, ba mai mult, PSD a cerut şi a vrut mai multe măsuri care mai degrabă puteau afecta mediul privat, noi ne-am opus”, a spus Stroe.

Purtătorul de cuvânt al PNL a mai spus că.”Marcel Boloş a avut şi are toată susţinerea PNL, a urmat foarte bine şi mandatul politic care i-a fost dat de a proteja cât mai bine mediul privat şi a începe cu amputerea cheltuielilor bugetului de stat nenecesare”.

”În plus, eu cred că Marcel Boloş este un ministru de Finanţe onest, la fel cum şi-a făcut treaba şi la Fonduri europene, a discutat deschis despre ce probleme sunt”, a mai spus Stroe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.