Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtătorul de cuvânt al PNL își taxează omologul de la PSD: 'Își poate concentra atenția pe situații care chiar afectează, mult mai grav, imaginea coaliției'

ionut stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a transmis, marţi seară, dup demisia lu Cătălin Boboc din PBL, că acesta nu s-a folosit de nicio calitate d CV pentru a clarifica situaţia de care este acuzat, astfel âncât să nu afecteze imaginea partidului. ”Radu Oprea îşi poate concentra atenţia pe situaţii care chiar afectează, mult mai grav, imaginea coaliţiei”, a transmis liberalul.

”Cătălin Boboc şi-a dat demisia din PNL, pentru a nu afecta în vreun fel imaginea partidului. Este un fost senator, fost secretar de stat în Ministerul Muncii şi – acum – fost membru al PNL, care nu se foloseşte de nicio calitate din CV-ul său pentru a influenţa în vreun fel limpezirea situaţiei de care este acuzat. Nu a exercitat nicio presiune, nu a tras de timp şi nu a pus beţe în roate niciunei cercetări”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Ionuţ Stroe.

Acesta a precizat că ”PNL este acum delimitat complet de suspiciunile care planează asupra lui Cătălin Boboc, fost membru al partidului”.

”Îi transmit omologului meu din PSD, Radu Oprea, că acum îşi poate concentra atenţia pe situaţii care chiar afectează, mult mai grav, imaginea coaliţiei...”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al liberalilor.

Purtătorul de cuvânt al PSD Ştefan Radu Oprea a afirmat că PNL trebuie să ofere clarificări în legătură cu cazul privind branşarea ilegală a unui imobil din Brăila care ar aparţine fostului secretar de stat în Ministerul Muncii Cătălin Boboc, la reţeaua cu energie electrică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.