Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtătorul de cuvânt al PSD aşteaptă o decizie de la Dăncilă: 'Nu ştiu dacă un profesor de fizică stabileşte cine are sau nu pregătire să fie ministru'

Olguta Vasilescu

Deputatul Lia Olguţa Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD, reacţionează la refuzul preşedintelui de a numi noii miniştri propuşi de premier. Vasilescu susţine că premierul Dăncilă trebuie să decidă ce se va întâmpla în continuare.

CITEȘTE ȘI: Ce analize medicale TREBUIE să facă un bărbat în mod regulat

"Nu este niciun fel de surpriză pentru noi. A mai schimbat puțîn textele. Am înțeles că cei trei propuși nu au ținută. Probabil că doamnele nu au rochițe roz deasupra genunchilor, domnul nu are cravată galbenă. Nu știu dacă un profesor de fizică stabilește cine are sau nu pregătire să fie ministru. Intrăm în campanie și sigur doamna Plumb va trebui să fie prin țară, iar Ministerul Fondurilor Europene va trebui să fie condus de cineva. Decizia este la premierul României. O așteptăm și noi și vom stabili ce e de făcut mai departe. Noi avem majoritate in Parlament, nu avem nicio problemă să facem restructurarea, dar așteptăm decizia premierului", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

Surse politice convergente susțin pentru ȘTIRIPESURSE.RO că în acest moment RESTRUCTURAREA Guvernului a căzut, cel puțin pe moment. Dacă ar începe procedura de restructurare a Guvernului președintele Klaus Iohannis s-ar putea adresa Curții Constituționale pe motiv că în mijlocul unei proceduri de remaniere s-ar începe o altă procedură constituțională. Lucrurile ar trena și s-ar intra în campania electorală cu 3 miniștri care sunt demisionați.

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că nu este de acord cu remanierea și că i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să vină cu alte propuneri sau cu miniștri interimar, propunerile actuale considerându-le nepotrivite.

CITEȘTE ȘI: Topul alimentelor bogate în fier. Fiecare celulă din organism depinde de acest mineral .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.