Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Purtătorul de cuvânt al PSD atenționează echipa Ludovic Orban: Dacă o să fie un eșec o să plătească toată țara, nu doar PNL

Facebook
lucian romascanu

Noul purtător de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a transmis miercuri, într-o declarație pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că liberalii ar trebui să lase deoparte orgoliul și să accepte un dialog cu celelalte forțe politice în privința măsurilor necesare revenirii din dubla criză economică și de sănătate.

'Noi, PSD, am invatat din greselile trecutului cand am avut rezultate dar rezultatele de la guvernare au fost minimalizate de o comunicare defectuoasa. E destul de natural pentru noi acum sa avem succes in comunicare pentru ca avem si marfa foarta multa de la clientii nostri de la putere. Ca sa facem un soi de gluma asa, ciuma rosie a avut niste simptome pe care le-a resimtit toata populatia: simptomele au fost crestere economica, cresteri de salarii, cresteri de pensii. Din pacate nu am reusit sa le fructificam dintr-o problema de comunicare, dar spuneti-mi care sunt realizarile PNL-ului pe care nu le-au putut aduce in fata pentru ca au avut o comunicare defectuoasa. Din pacate, in loc sa faca ce asteapta lumea, liberalii sunt defazati, discuta alte prioritati cum am vazut in ce s-a scurs din sedinta lor de ieri unde discutiile erau strict politice, strict in perspectiva electorala”, a declarat Lucian Romașcanu

„Nu poti, ca partid de opozitie, sa nu strigi si sa nu-i tragi de maneca, mai ales ca noi am venit cu propuneri si singurii care au respins de la inceput au fost liberalii. Trebuie sa le spunem 'Sunteti cu totul pe langa drum, lumea asteapta altceva de la voi'. Ei ar trebui sa vada partea plina a paharului, faptul ca noi strigam ar trebui sa-i faca pe ei sa lase orgoliul si sa preia din masurile pe care le propunem, sa ne strangem sa vedem ce avem de facut. Liberalii spera sa traga toata victoria la ei, dar daca o sa fie un esec o sa plateasca toata tara, nu doar PNL”, a mai declarat purtatorul de cuvant al PSD.

Citește și: Managerul Spitalului V. Babeș, avertisment în plină pandemie: 'Voi spune ceva care va deranja foarte mult' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.