Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Puternic incendiu într-un bloc din judeţul Harghita: Un bărbat de 27 de ani este inconştient, o femeie a suferit atac de panică - Degajări mari de fum

ISU Bucuresti-Ilfov
pompieri incendiu

Puternic incendiu într-un bloc din judeţul Harghita: Un bărbat de 27 de ani este inconştient, o femeie a suferit atac de panică - Degajări mari de fum

Un puternic incendiu care se manifestă cu degajări mari de fum a izbucnit, vineri seară, într-un bloc din judeţul Harghita, iar un bărbat de 27 de ani a fost transportat la spital inconştient. De asemenea, o femeie a suferit atac de panică.

”Incendiu la un apartament, situat la etajul 4, într-un bloc de locuinţe din oraşul Bălan. S-au deplasat la faţa locului un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Bălan, cu o autospecială de stingere şi un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime. A fost alertat SVSU Sândominic”, a transmis, vineri seară, ISU Harghita.

Sursa citată a precizat că, la sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu degajări mari de fum.

”Un bărbat, în vârstă de 27 ani, a suferit intoxicaţie cu fum şi a fost preluat de un echipaj SAJ cu medic, în stare de inconştienţă, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc. O femeie a fost asistată medical la locul evenimentului, acuzând un atac de panică”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit pompierilor, incendiul este localizat, dar se lucrează pentru lichidare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.