Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin a primit cadouri de ziua lui de la omologi: Lukașenko i-a oferit un tractor, Rahmon o piramidă din pepeni (FOTO)

smartradio.ro
vladimir putin lukasenko

Mai mulți lideri străini l-au felicitat pe președintele rus Vladimir Putin cu ocazia zilei sale de naștere. Astăzi acesta a împlinit 70 de ani.

Potrivit serviciului de presă al Kremlinului, la 7 octombrie, Putin a primit telefoane de felicitare din partea președintelui Kârgâzstanului, Sadir Japarov, a președintelui Cubei, Miguel Diaz-Canel Bermudez, a liderului turc Recep Tayyip Erdogan, a președintelui sud-african Cyril Ramaphosa și a primului președinte al Kazahstanului, Nursultan Nazarbaiev.

Iar președintele belarus Alexander Lukașenko, care a sosit la Sankt Petersburg pentru o reuniune informală a liderilor CSI, a declarat că i-a oferit lui Putin un tractor BELARUS-1523.3.  „Tractorul cu care lucrez este cel mai bun, făcut manual”, a spus Lukașenko.

content-image

Un alt cadou interesant este o piramidă de pepeni, care s-a format în apropierea Palatului Constantin. Aceasta a fost ideea președintelui tadjik Emomali Rakhmon. Corespondenții relatează că în apropiere se află o piramidă similară de pepeni.

Însuși președintele rus a declarat că așteaptă cu cea mai mare nerăbdare să primească felicitări din partea prietenilor, rudelor, copiilor și nepoților săi. „Știu că, dacă nu sunt cu mine pentru a sărbători împreună ziua mea de naștere, cu siguranță vor suna, se vor arăta într-un fel sau altul”, a declarat el într-un interviu recent.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.