Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin amenință țările 'jandarm' care îngheață activele Rusiei: 'Furtul bunurilor altor oameni nu a adus niciodată pe nimeni la bine'

realitatea.net
vladimir putin nervos

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat că furtul proprietatilor altcuiva nu a dus niciodata la bine, mai ales la cei care o fac. Declarația a fost făcută în condițiile în care vorbea despre înghețarea activelor rusesti de catre tarile occidentale.

„Încălcarea regulilor, normelor în domeniul finanțelor internaționale, a comerțului nu duce la nimic bun. Și în cuvinte simple, acest lucru nu va duce decât la probleme pentru cei care o fac", a spus Putin, vorbind în cadrul sesiunii plenare a Forumului Economic Eurasiatic, relatează Interfax.

"Furtul bunurilor altor oameni nu a adus niciodată pe nimeni la bine, în primul rând pe cei care sunt implicați în această afacere nesăbuită", a spus el.

Nesocotind interesele altor țări în domeniul politicii și securității, a continuat președintele rus, "așa cum s-a dovedit acum, duce la haos, la tulburări economice", iar acest lucru afectează lumea la nivel global.

"Țările occidentale sunt încrezătoare că din politica, cultura și sportul mondial este posibil să se excludă orice nedorit care are propriul său punct de vedere și este gata să-l apere. Nimic de genul acesta nu se întâmplă cu adevărat și este imposibil să realizăm acest lucru, așa cum am spus deja", a spus șeful statului.

Sancțiunile și interdicțiile, a subliniat președintele rus, este imposibil să se restrângă sau să slăbească țările care își desfășoară și își vor continua politicile. "La urma urmei, nu este doar în Rusia și nici măcar în China, este în multe alte țări ale lumii. Există din ce în ce mai multe țări din lume care sunt dispuse și vor urma o politică independentă. Și niciun "jandarm mondial" nu va putea suspenda acest proces global natural, nu vor exista suficiente forțe, iar dorința va dispărea pur și simplu", a spus Putin.

"În fața problemelor din țările lor, sper că se va realiza faptul că această politică este absolut nepromisă", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.