Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin îi răspunde lui Boris Johnson după comentariile despre 'masculinitate toxică': 'Margaret Thatcher a decis să înceapă ostilitățile împotriva Argentinei'

the spokesman
Vladimir Putin

Președintele rus Vladimir Putin, ca răspuns la remarca premierului britanic Boris Johnson despre faptul că  „o femeie nu ar fi declanșat niciodată un război", a amintit de acțiunile lui Margaret Thatcher, care a deținut această funcție între 1979 și 1990, în situația cu Insulele Falkland.

„Nu voi spune acum "dacă ar fi fost așa". În acest sens, vreau doar să amintesc evenimentele din istoria recentă, când Margaret Thatcher a decis să înceapă ostilitățile împotriva Argentinei pentru Insulele Falkland. Aici, o femeie a decis să înceapă acțiuni militare”, a declarat Putin, răspunzând miercuri la întrebările jurnaliștilor, după vizita sa în Turkmenistan.

Premierul britanic Boris Johnson consideră că, dacă preşedintele rus Vladimir Putin ar fi fost femeie, nu ar fi declanşat acest război „nebun, macho” în Ucraina.

„Dacă vreţi un exemplu de masculinitate toxică, asta este ceea ce face el în Ucraina”, a spus Johnson, adăugând că „aveţi nevoie de mult mai multe femei în funcţii de conducere”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.