Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin îi STOARCE de bani pe ruși: rubla s-a PRĂBUȘIT în fața dolarului și a euro, totul din cauza conflictului cu SUA - Ucraina

realitatea.net
vladimir putin nervos

Planurile lui Vladimir Putin în Ucraina afectează grav economia Rusei. Dolarul și euro au urcat miercuri seară la maximul de mai multe luni la Bursa din Moscova, iar rubla s-a prăbușit cu două monede la știrea că ambasada SUA în Ucraina îi îndeamnă pe americani să se gândească la părăsirea imediată a țării, informează INTERFAX.

Cursul de schimb al dolarului american a fost de 79,9 ruble/1 dolar la ora 19:00 ora Moscovei, ceea ce este cu 1,4175 ruble mai mare decât nivelul de închidere al tranzacțiilor anterioare. Puțin mai târziu, dolarul a depășit 80 de ruble/1 dolar pentru prima dată după 3 noiembrie 2020. Euro a costat 90,33 ruble/EUR1, după ce prețul a crescut cu 1,53 ruble. În același timp, euro s-a tranzacționat peste 90 RUB/1 EUR pentru prima dată după 20 iulie 2021.

Potrivit experților Interfax, rubla s-a prăbușit în fața dolarului și a euro în cursul serii, pe fondul unei alte deteriorări a situației politicii externe. Investitorii panicați aruncă bunuri în ruble după ce ambasada SUA din Ucraina i-a îndemnat pe americani să ia în considerare părăsirea imediată a țării din cauza problemelor de securitate.

Vezi și: Avertisment de ultimă oră lansat de SUA: Rusia ar putea ataca Ucraina în următoarele trei săptămâni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.