Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin răspunde cu aceeași monedă după ce a fost ironizat de liderii G7: 'Nu știu cum au vrut să se dezbrace - până la talie sau sub talie'

TASS
putin calare cal

Președintele rus Vladimir Putin nu știe cum de liderii G7 "au vrut să se dezbrace" la summit, dar crede că ar fi o priveliște dezgustătoare. Liderul rus a făcut această declarație în timp ce răspundea la întrebările jurnaliștilor după summitul caspic desfășurat miercuri la Ashgabat.

"Nu știu cum au vrut să se dezbrace - până la talie sau sub talie. Cred că ar fi fost o priveliște dezgustătoare în orice caz", a declarat el, comentând, la cererea presei, o conversație între participanții la summitul G7, care a început cu o ofertă la masă de a-și da jos jachetele și s-a încheiat cu o discuție despre fotografiile cu Putin cu bustul gol publicate în urmă cu mai mulți ani.

Președintele rus l-a citat pe poetul Alexandru Pușkin, care a spus că "poți fi o persoană inteligentă și să te gândești la frumusețea unghiilor tale". "Sunt cu siguranță de acord cu acest lucru. Totul trebuie să fie dezvoltat armonios într-o persoană: atât sufletul, cât și corpul. Dar, pentru ca totul să fie atât de armonios, trebuie să renunțați la abuzul de alcool, la alte obiceiuri proaste, să vă apucați de educație fizică, de sport" - le-a dat Putin sfaturi liderilor G7.

"Toți colegii pe care i-ați menționat, îi cunosc pe toți personal. Nu avem cea mai bună perioadă de relații, acest lucru este de înțeles. Dar, cu toate acestea, toți sunt oameni, sunt lideri, ceea ce înseamnă că au caracter și, dacă vor, vor avea succesul necesar, desigur, îl vor obține, dar trebuie să lucrați asupra voastră. Faptul că ei vorbesc despre acest lucru este deja un lucru bun. Îi voi lăuda pentru acest lucru", a conchis președintele Federației Ruse.

Anterior, s-a raportat că liderii G7, în conversațiile din culisele summitului G7, ar fi discutat despre demonstrarea mușchilor pectorali și despre călăritul cu torsul gol în contextul faimoasei fotografii cu Putin călare. Secretarul de presă al șefului statului rus, Dmitri Peskov, comentând astfel de date, a precizat că nu a văzut fotografia, dar că Federația Rusă urmărește "ce se întâmplă" la summit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.