Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin s-ar fi ascuns într-un buncăr

Euronews
Vladimir Putin

De la Moscova, vicepreședintele Dumei de Stat susține că Federația Rusă nu va folosi arme nucleare și că va cuceri Kievul la finalul acestui război, anunță focusprimatv.ro. În ultimele 24 de ore, rușii au lansat șase drone kamikaze asupra unui oraș aflat la 100 de kilometri de capitala ucraineană.

În urma bombardamentelor mai multe clădiri au luat foc, iar civilii au fost avertizați să se adăpostească. În Lugansk, invadatorii apelează la recrutarea forțată a tinerilor din teritoriile ocupate.

În timp ce conflictul se intensifică, Vladimir Putin ar fi luat deja calea Siberiei. S-ar ascunde într-un buncăr. Este însă doar una din numeroasele speculații din presa occidentală, care citează însă surse rusești. De la începutul invaziei în Ucraina, liderul de la Kremlin și-a rărit aparițiile publice.

Putin ar avea mai multe buncăre special construite pentru a rezista unui atac nuclear. Unul dintre ele s-ar afla în Munții Altai, la granița cu Mongolia. Aici, speculează presa, ar fi deja locatari permanenți familia și apropiații țarului de la Kremlin. .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.