Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin se așteaptă ca războiul din Ucraina să dea un impuls unic industriilor: Uzinele funcționează la capacitate maximă, pe mai multe schimburi

theguardian.com
putin

Instalațiile industriale funcționează la capacitatea maximă în timpul operațiunii militare speciale a Rusiei, care va oferi un impuls unic industriilor, a declarat președintele Vladimir Putin la un eveniment care marchează cea de-a 15-a aniversare a corporației Rostec, relatează TASS.

„Uzinele din Moscova și Sankt Petersburg, precum și din regiunile Ural, Siberia și Orientul Îndepărtat ale țării noastre funcționează la capacitate maximă, pe mai multe schimburi. De fapt, vor da deja un impuls unic dezvoltării industriilor de înaltă tehnologie”, a menționat Putin.

Șeful statului a spus că nu este vorba doar despre industria de apărare, ci și despre industriile civile conexe. "Vom lua cu promptitudine toate deciziile care vizează susținerea întreprinderilor noastre. Și în ceea ce privește oamenii care lucrează aici, nu mă îndoiesc de ei. Am toată încrederea în ei", a subliniat președintele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.