Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin fără perdea: Îi anunță pe spionii ruși că prioritatea lor e spionajul industrial

TASS
Putin SVR spioni

Kremlinul mizează pe spionaj industrial pentru dezvoltarea Rusiei, în contextul în care această ţară se confruntă cu sancţiuni occidentale, notează vineri DPA, preluată de Agerpres.

"Ca şi în trecut, una dintre priorităţile în activitatea SVR (serviciile de informaţii externe) este de a sprijini dezvoltarea potenţialului industrial", a declarat preşedintele rus Vladimir Putin joi, în cursul unei vizite la sediul SVR, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea de stat.

Acest lucru este deosebit de important având în vedere sancţiunile occidentale, a subliniat el. Munca agenţilor este una dintre cele mai importante activităţi, potrivit lui Putin.

Ei trebuie nu doar să obţină informaţii din industrie, dar şi să furnizeze baza pentru planificarea strategică şi analiza proceselor internaţionale, a declarat liderul rus.

Vizita lui Putin la sediul serviciilor secrete a avut loc cu ocazia marcării a 100 de ani de la apariţia serviciilor de informaţii externe ruse, foste sovietice.

Putin însuşi a fost mult timp un ofiţer al serviciului secret sovietic KGB, staţionat în fosta Germanie de Est în anii 1980.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.