Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin ar urma să fie tată din nou. Iubita lui, Alina Kabaeva, ar fi însărcinată

simpalsmedia.com
Alina Kabaeva

Președintele rus Vladimir Putin va fi tată din nou. Presupusa sa iubită, Alina Kabaeva, este însărcinată pentru a treia oară. Vladimir Putin și Alina Kabaeva vor fi părinți din nou. Gimnasta este însărcinată cu o fetiță, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Potrivit unor surse din Kremlin, președintele rus nu este foarte încântat de această veste. „Am deja destui copii, și am făcut destule fiice acum mult timp”, ar fi spus acesta.

Gimnasta Alina Kabaeva este acuzată de mai mult timp că ar avea o familie secretă cu Vladimir Putin, scrie dailystar.co.uk.

În 2015, aceasta ar fi născut un băiat la o clinică privată din Elveția, apoi, patru ani mai târziu, ar fi născut gemeni.

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a fost sancționată de Uniunea Europeană. „Piedicile” puse de Bruxelles.

Vladimir Putin nu a confirmat niciodată câți copii are, însă cele mai cunoscute sunt fiicele sale din căsătoria cu Lyudmila Ocheretnaya: femeia de afaceri Maria Vorotsova (37 de ani) și fosta dansatoare Katerina Tikhonova (35 de ani).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.