Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin și-a numit noua mână dreaptă

telegraph.co.uk
vladimir putin

Preşedintele rus Vladimir Putin a numit un nou şef al Administraţiei prezidenţiale, după ce Serghei Ivanov, cel care a deţinut această funcţie până în prezent, şi-a exprimat dorinţa de a părăsi acest post, informează vineri agenţia de presă TASS.

Vezi și: Turcia a dat drumul la robinetul cu refugiati. Insulele grecești luate cu asalt

'Şeful statului rus l-a numit prin decret pe Anton Vaino şef al Administraţiei prezidenţiale, eliberându-l din funcţia pe care acesta o deţinea anterior' (şef-adjunct al Administraţiei prezidenţiale), se spune într-un comunicat al biroului de presă al Kremlinului.

Printr-un alt decret Putin l-a eliberat pe Serghei Ivanov din funcţia de şef al Administraţiei prezidenţiale şi l-a numit reprezentant special al preşedintelui pentru protecţia mediului, ecologie şi transport.

Preşedintele Putin a ţinut să precizeze că Serghei Ivanov a părăsit funcţia de şef al Administraţiei prezidenţiale din proprie dorinţă. 'Ţin minte înţelegerea noastră de a nu vă folosi mai mult de patru ani pentru funcţia de şef al Administraţiei prezidenţiale. Tratez cu înţelegere dorinţa dumneavoastră de a trece într-un alt sector de lucru', a subliniat Putin în timpul întrevederii sale cu Ivanov, o stenogramă a întrevederii fiind publicată vineri pe site-ul Kremlinului.

Potrivit lui Putin, Serghei Ivanov este cel care l-a recomandat pe Anton Vaino în calitate de succesor în funcţia de şef al Administraţiei prezidenţiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.