Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Puțini știu acest lucru! TOATE PFA-urile și Întreprinderile Individuale riscă RADIEREA dacă nu nu reduc numărul claselor de activități CAEN

AGERPRES
registrul comertului

Dețineți un PFA sau o Întreprindere Individuală? Atenție, nerespectarea următoarei prevederi legale va duce la radierea afacerii dumneavoastră din evidențele Registrului Comerțului.

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) le reaminteşte întreprinzătorilor că, până la data de 17 ianuarie 2019, persoanele fizice autorizate (PFA) şi întreprinderile individuale (II) mai pot să îşi modifice actele de funcţionare la Registrul Comerţului, în sensul reducerii numărului de obiecte de activitate, la 5 pentru PFA, respectiv 20 clase pentru II, conform CAEN. După această dată, Registrul Comerţului va proceda la radierea acestora. „Reducerea numărului claselor de activităţi CAEN a fost obligatorie ca urmare a intrării în vigoare a Legii nr. 182/2016, avand un termen de 2 ani pentru conformare.

Citește și: Ion Cristoiu DEZVĂLUIE strategia lui Liviu Dragnea pentru campania de la prezidențiale - Cum va LUPTA cu DNA

Textul de lege prevede cel mult 5 clase de activităţi la PFA si cel mult 10 clase de activităţi la II”, spun reprezentanţii CCINA, conform Adevărul.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.