Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

QMALL Exchange semnează un parteneriat cu sistemul EASYPAY

qmall

Exchange-ul de criptomonede ucrainean QMALL tocmai a anunțat că a încheiat un parteneriat cu EasyPay Group, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de terminale de plată din Europa. Ca rezultat al acestui nou parteneriat, utilizatorii QMALL vor putea acum să-și refacă rapid și ușor soldul de pe exchange în Euro la oricare dintre rețelele de terminale EasyPay situate convenabil în Europa.

EasyPay Group este o companie cu sediul în România, condusă de Serghei Fraseniuc, această firmă produce terminale avansate de plată electronică pentru piața europeană de mai bine de doisprezece ani. Compania își propune să fie producătorul numărul unu de terminale din Europa, cu cel mai mare număr de terminale foarte accesibile în următorii cinci ani.

Vestea acestui nou parteneriat ajunge la scurt timp după celălalt anunț recent al QMALL, compania a primit o licență în criptomonede de la Autoritatea de reglementare a UE. Această licență permite utilizatorilor existenți QMALL care sunt mai mult 100,000, să tranzacționeze acum perechi cu Euro și, fără îndoială, va atrage noi comercianți europeni către marca QMALL, cu reputația sa de a oferi unele dintre cele mai mici taxe din industrie.

QMALL a funcționat fără probleme de când i s-a acordat Licența Europeană, cu un anunț care depășește pe celălalt atât la scară, cât și la ambiție, iar acest ultim anunț despre parteneriatul său cu grupul EasyPay nu face excepție. Acum, cu acces la această rețea masivă de terminale, ambiția QMALL de a fi exchange-ul de criptomonede cel mai ales din lume tocmai a făcut un pas mai aproape.

Un alt anunț recent al QMALL și un rezultat direct al acordării unei licențe europene de tranzacționare, este că compania a colaborat cu Sophia Antipolis, versiunea franceză a Silicon Valley, pentru a crea cea mai mare platformă de lansare din Europa pentru startup-urile crypto. Aici, QMALL poate ajuta alte startup-uri ucrainene să câștige un punct de sprijin în Europa. Și compania în sine are posibilitatea de a face rețea și de a colabora cu cele mai mari nume din tehnologie din lume.

Fondatorii QMALL, Mykola Udianskyi și Bohdan Prylepa, ar trebui să fie incredibil de mândri de tot ceea ce au realizat până acum și sunt sigur că vor mai fi multe anunțuri mari. Perechea a luat QMALL de la deservirea clienților exclusiv ucraineni la deservirea întregii Europe și nu numai în puțin de un an. Cine știe ce altceva mai pot realiza peste încă un an?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.