Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Quintus: E un moment trist! Nu știu dacă regele va reuși să treacă și peste această suferință

quintus

Președintele de onoare al PNL, seniorul Mircea Ionescu Quintus, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO, că acest moment al decesului reginei Ana va marca profund istoria recentă a României și a spus că se roagă lui Dumnezeu ca regele Mihai să treacă peste acest eveniment, însă nu crede că se va mai putea.

Citește și: Regina Ana a MURIT

”Este un eveniment extrem de trist pentru România, pentru români și pentru majestatea sa Regele Mihai. Regina Ana a fost o parteneră devotată, care a stat mereu alături de rege, chiar și în perioada de exil.

Regina Ana a dat țării un exemplu de comportare demnă și patru prințese. O prezență discretă, iar românii au știut că au o regină doar în momentul în care a fost nevoie de asta. Mă rog lui Dumnezeu să îi dea putere încercatului rege să treacă și peste acest moment, dar îmi este greu să cred. Nu cred că regele va putea”, a declarat Quintus, pentru STIRIPESURSE.RO.

Întrebat dacă va participa la ceremonia de înmormântare, Quintus a precizat că starea de sănătate nu-i permite. ”Eu mă rog la Dumnezeu să mă mai țină pe picioare. Nu voi putea participa la funeralii și îmi pare rău pentru acest lucru. Sunt un bolnav de 100 de ani”, a mai precizat seniorul liberal.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.