Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RADET anunță că va începe de duminică seară probele pentru furnizarea agentului termic în Capitală

calorifer

RADET Bucureşti anunţă că, începând de duminică, 21 octombrie, la orele 22.00, va demara probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Capitală, având în vedere prognoza meteo care anunţă temperaturi scăzute în serile următoare, scrie Mediafax.

„Acţiunea se derulează progresiv având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire”, au transmis, vineri, reprezentanții RADET.

Potrivit sursei citate, asociațiile de proprietari care vor să amâne furnizare pot face o cerere în acest sens.

„Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, pot solicita acest lucru în scris, prin reprezentanţii lor legali, la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro”, se mai arată în comunicatul RADET.

Furnizorul de agent termic mai anunță că pentru iarna 2018-2019 „combustibilul este asigurat în baza prelungirii contractului de furnizare a gazelor naturale pentru anul 2018 - 2019 încheiat între ROMGAZ și ELCEN ca urmare a renegocierilor recente dintre cele două entități. Totodată, s-au luat măsuri pentru asigurarea de combustibil alternativ pentru perioadele cu temperaturi scăzute”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.