Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RADET București, pregătită să furnizeze căldură la cerere instituțiilor publice

radet

RADET Bucureşti anunță, luni, că este pregătită să furnizeze căldură, la cerere, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care doresc începerea furnizării agentului termic pentru încălzire, potrivit Mediafax.

RADET poate furniza, exclusiv la cerere, agent termic pentru încălzire, înainte de îndeplinirea condiţiilor prevăzute în lege, respectiv după ce se vor înregistra, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20,00 – 6,00, valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici.

Instituțiile care vor căldură pot solicita acest lucru prin formularul de contact existent pe site-ul regiei, la adresa de e-mail relatii@radet.ro şi la registratura instituţiei.

Încărcarea instalațiilor a fost finalizată, rețeaua de termoficare fiind pregătită pentru noul sezon de încălzire 2018-2019, mai anunță Regia.

RADET furnizează energie termică pentru peste 8.200 de blocuri de locuinţe şi aproximativ 300 imobile, precum şi pentru aproximativ 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.