Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu anunță cele două MARI obiective ale ședinței PSD de la Sinaia

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Radu Banciu a vorbit în emisiunea "Lumea lui Banciu" despre ședința PSD de la Sinaia, afirmând că aceasta are două elemente importante pe ordinea zi și anume pedepsirea lui Victor Ponta și a lui Cătălin Rădulescu pentru declarații publice din ultima perioadă.

"Mâine este mare ședință în PSD. O ședință care se va întinde pe câteva zile la Sinaia. Sigur va fi mai mult belfereală decât ședința care nu trebuie să dureze mai mult decât câteva ceasuri, dar oamenii se întâlnesc acolo, este un fel de miniconcediu pe care iată demintarii de înalt grad în țară și-l petrec la ei în bătătură. Se vor duce probabil cu trenul așa cum se călătorea în schițele lui Caragiale pe Valea Prahovei și vor pune întrebări despre Sinaia la care sigur că răspunsurile nu sunt întotdeauna cele la care ne putem aștepta.

CItește și: Rareș Bogdan, scenariu TULBURĂTOR: și-a băgat Dragnea mortul în casă?

Dar, două elemente sunt pe ordinea de zi în mod obligatoriu- mazilierea lui Victor Ponta, să vedem dacă până la urmă va avea loc, nu avem de unde să anticipăm, și, de asemenea, decapitarea lui Cătălin Rădulescu căruia probabil îi vor trage un glonț de plastic în cap. Cătălin Rădulescu fiind ăla care voia să ne omoare cu kalashnikovul, un kalashinikov care îi rămăsese prin casă, după care urmă să ne îngroape probabil în alte dealuri decât alea în care erau destui deja îngropați", a afirmat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.