Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu râde de Elena Udrea: Acuzaţii GRAVE la adresa fostei blonde de la Cotroceni - 'Ce cruntă trebuie să fie viaţa pe final'

Radu Banciu

Realizatorul B1 TV, Radu Banciu, i-a făcut o radiografie dură fostei blonde de la Cotroceni, Elena Udrea. Banciu a dat de pământ pur şi simplu pe Udrea. Jurnalistul a comentat în propria emisiune, Lumea lui Banciu, decizia Elenei Udrea de a pleca brusc în Costa Rica după ce a rămas însărcinată.

Citeşte şi: SCANDAL IMENS şi acuzaţii GRAVE între Turcia şi Israel: Recep Erdogan l-a DISTRUS pe Benjamin Netanyahu - 'este un TERORIST'

"Cum o fi să stai, întreb şi eu, bolnăvioară într-o astfel de ţară, bolnăvioară şi doamna Bica, deci două bolnăvioare neputând nici măcar să îşi poarte de grijă. Bănuiesc că stau în camere separate, deci pe WhatsApp îşi trimit mesaje. Ce cruntă trebuie să fie viaţa pe final!

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ Accident GRAV pe aeroportul din Budapesta: Opt români printre victime

Dar ca să mă întorc acolo unde promisem că am rămas. Hai să facem un calcul: doamna Udrea este româncă, născută în judeţul Buzău. Nu avut niciun copil până la 45 de ani cât are doamna Udrea. Rămâne însărcinată aşa cum a rămas, se duce, face tratament de înaltă clasă la o clinică din Atena, deci nu la Focşani sau Brăila. Deci este interesată de aşa ceva, o clinică specializată pentru tipul ăsta de sarcină. Ei bine, ce se decide doamna Udrea? Dintr-odată, însărcinată fiind, tratamentul a funcţionat, starea de sănătate este bună, şi îi zice coştiinţa hai să mă duc în Costa Rica despre care nu ştia nimic doar aşa că i-a dat un mesaj pe WhatsApp Alina Bica grav lovită", a comentat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.