Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Cristescu îl face praf pe șeful CNCD: La câteva zile după ce Viktor Orban a decis vaccinarea obligatorie a angajaților, a sărit și Astztalos Csaba

Facebook
Radu Cristescu

Deputatul PSD Radu Cristescu îl critică dur pe președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru remarcile acestuia la adresa Parlamentului României în sensul că legislativul roman nu a reglementat de o manieră dură și fără echivoc obligativitatea obținerii Certificatului Verde.

El remarcă cum declarațiile lui Asztalos Csaba au venit imediat după ce premierul maghiar Viktor Orban a decis vaccinarea obligatorie a angajaților:

”A naibii coincidență: la cîteva zile după ce Viktor Orban a decis prin decret vaccinarea obligatorie a angajaților, o slugă de a lui de la București, Asztalos Csaba, șeful de la Antidiscriminare, se repede în presa maghiară – cum altfel? - să dea cu pietre în Parlamentul României, care ar fi vinovat de morții de Covid pentru că nu a dat o lege similară. ”Partidele parlamentare au dat undă verde nu protecției, ci morții” grăiește adînc insul. Șogore, vezi că între partidele alea ”criminale” e și cel care te-a cocoțat în sinecura aia de unde nu te mai dai dus. Și mai zic doar atît: în țara noastră ne facem singuri legile, nu ni le fac șefii tăi de la Budapesta. Un sfat mereu actual: cizmare, nu mai sus de sanda. Vezi-ți de ale tale și lasă reprezentanții poporului român să își facă treaba cum cred ei de cuviință.”, scrie deputatul pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.