Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Cristescu s-a DEZLĂNȚUIT după ce statuia lui Mihai Viteazu a fost BATJOCORITĂ: Rezultatul activității anti- românești a UDMR

Facebook
Radu Cristescu

Soclul statuii lui Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe, pe care a fost vopsit steagul Ungariei și a fost inscripționat mesajul „Trianon”, a fost curățat. Primarul orașul Antal Árpád susține că este vorba de „o provocare” și cere poliției să indentifice autorii.

„Este evident că vorbim despre o provocare şi este foarte important să aflăm cine este autorul. Condamnăm ferm astfel de gesturi”, a declarat primarul Antal Árpád. Pesedistul Radu Cristescu s-a dezlănțuit la adresa UDMR după incident.

"Jos labele de pe simbolurile unirii românilor!

În timp ce românii ardeleni aniversau, cu bucurie și respect pentru marii noștri înaintași, Tratatul de la Trianon, prin care a fost confirmată unirea Transilvaniei cu România, niște lepădături din Secuime au mînjit statuia lui Mihai Viteazu din Sfântu Gheorghe, bălțând-o în culorile steagului Ungariei și scriind cu vopsea, în bătaie de joc, " TRIANON".

Indiferent cine au fost scursurile care au comis această mizerie penală, un lucru e sigur, dincolo de rezultatele anchetei demarate de poliție : asemenea gesturi dezgustătoare, șovine și extremiste sânt, în primul rând, rezultatul activității anti-românești a UDMR, veche de 30 de ani , precum și al slăbiciunii statului român, ale cărui structuri legale se tem să răspundă așa cum ar trebui acestei campanii permanente de subminare a autorității legitime, a unității statale și a demnității românești.

Grofii și honvezii din fruntea UDMR ar trebui să nu uite o lecție a trecutului : răbdarea noastră, a românilor ardeleni, are o limită!

Nu vă jucați cu focul lângă căruța cu lemne, că s-ar putea să vă ardeți pălăriile cu pene de cocoș

udemerist!

Cât despre structurile statului român, care ar fi trebuit demult să pună cu botul pe labe această haită de șacali, mesajul e clar : ajunge cu mămăligeala sau șogoria cu grofii prădători!

În rest, rămâne să facem ceea ce

ne-au îndemnat înaintașii noștri : deșteaptă-te, române!", scrie Radu Cristescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.