Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Drăguşin declară: Nu va fi uşor cu Belarus şi Andorra, dar cu siguranţă noi vom da totul pe teren şi vom lua şase puncte

looksport.ro
radu dragusin

Fundaşul Radu Drăguşin, care a fost desemnat de fani drept ”Tricolorul lunii septembrie”, are convingerea că naţionala România va obţine şase puncte din meciurile cu Belarus şi Andorra, din preliminariile Euro-2024.

”Este o bucurie pentru mine să ştiu că oamenii au încredere în mine, că le place ce fac şi sunt încrezători în ce fac. Am câteva trofee de când eram junior la Juventus, am mai luat premiul pentru jucătorul turneului, dar nimic la nivel înalt. Eu nu mi-am imaginat niciodată când eram mic ce o să fie. Simt că merit acest lucru, că sunt pe drumul cel bun. Vreau să evoluez, iar meciurile de la echipa naţională mă ajută să capăt experienţă. A fost un lucru neplăcut să aflăm că nu putem avea fani la meciul cu Andorra, dar bine măcar că pot veni copii. Suntem fericiţi că măcar am câştigat jocul cu Kosovo, măcar aşa am luat toate cele trei pncte. Îmi doresc să continui tot aşa, să acumulez experienţă, să progresez..Suntem pe drumul cel bun cu echipa naţională. Nu va fi uşor, vor fi meciuri dificile oricum, pentru că toată lumea vrea să-şi facă ţara mândră, dar cu siguranţă noi vom da totul pe teren şi vom lua şase puncte. Ca român, ar fi o mândrie incredibilă să reprezint România la Campionatul European. Ca fotbalist, e o realizare să ajungi la Campionatul European, unde sunt cei mai importanţi fotbalişti”, a spus Radu Drăguşin, pentru FRF TV, potrivit news.ro.

România joacă în compania Belarusului joi, iar cu Andorra duminică, în preliminariile Euro-2024..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.