Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 2: DNA a clasat plângerea PSD împotriva mea

DNA

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a transmis un mesaj pentru consilierii PSD despre care spune că fac „politică sulfuroasă” și au „practici ridicole”, după ce procurorii DNA au clasat o plângere penală făcută de un consilier social-democrat împotriva edilului.

„Am primit ieri de la DNA încă o decizie de clasare pentru o plângere făcută împotriva mea de către un consilier PSD. Politica sulfuroasă frizează penibilul, iar practicile PSD-ului sunt de-a dreptul ridicole. De când am preluat mandatul consilierii PSD nu au făcut decât să mă șicaneze cu acuze din ce în ce mai puerile. Ce acuza stimatul meu coleg pesedist? Că am făcut un apel public în preajma sărbătorilor de iarnă prin care invitam oamenii să doneze cadouri pentru copiii din mediile defavorizate. Șoc și groază! Prin asta, primarul și-ar fi folosit influența politică pentru un beneficiu. Ce contează că beneficiul era al copiilor care au primit cadouri de Crăciun? Important e să facem plângeri. Cu astfel de prostii sunt inundați procurorii din România. Cu șicanări politice de doi bani își pierde timpul justiția. Și apoi ne mirăm că procesele reale merg încet”, a scris Radu Mihaiu, pe Facebook.

Tot pe rețeaua de socializare, primarul Radu Mihaiu le-a transmis un mesaj adversarilor politici.

„În orice democrație sănătoasă, opoziția e importantă. Se asigură că se păstrează un echilibru. Scoate la lumină posibilele greșeli. Pune în discuție și perspectiva celorlalți. Totuși, asta nu e valabil și pentru PSD. Ei aleg calea ușoară și distructivă. Am un mesaj pentru ei: ridicați nivelul, vă rog”, a precizat Radu Mihaiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.