Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Oprea (PSD): Tabloul e cumplit, eu de acest Guvern de povestitori m-am săturat

Facebook
Radu Oprea

Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD, susține că guvernanții sunt ipocriți atunci când dau vina pe social-democrați în scandalul facturilor mari la energie și gaze. Oprea susține că PSD chiar a propuns un amendament în Senat ca legea consumatorului vulnerabil să intre în vigoare mai rapid, dar reprezentanții actualei coaliții de guvernare s-au opus. Oprea i-a acuzat apoi pe Florin Cîțu și colegii săi de Cabinet că nu au făcut nimic să sprijine românii, deși despre majorările de preț se știe deja de luni întregi.

„E foarte jalnică această opoziție de la Putere și, dacă ar fi fost corect, dl Ungureanu (Emanuel Ungureanu, USR PLUS) ar fi spus că PSD, în Senat, a propus un amendament ca la 1 septembrie 2021 să intre această lege (a consumatorului vulnerabil) pe care premierul Cîțu a trimis-o în Parlament cu termen de punrre în aplicare 1 octombrie 2022, lăsând pe toți românii descoperiți anul acesta. Deci ipocrizia e la Guvern. Când vii și spui că vrei să iei măsuri și trimiți în Senat, și punctul de vedere al Guvernului în Senat e că să voteze împotrivă, și toți au votat contra amendamentului, lăsând forma propusă de Guvern…. Asta e ipocrizia adevărată!

Ca dezastrul să fie adevărat și situația românilor să fie extrem de complicată în această toamnă, au venit și cu Ordonanța debranșării, care spune că, de la jumătatea lui octombrie, cei care nu pot plăti, pentru că nu au resurse financiare, vor fi debranșați. Ce fac acești români? Peste toate mai punen faptul că rezervele de gaze sunt cele mai mici din această iarnă. Tabloul e cumplit, nimic”, a declarat Radu Oprea, la B1 TV.

Acesta a mai spus că Guvernul n-a făcut nimic pentru a ajuta oamenii, deși despre facturile majorate se vorbește deja de luni întregi: „Eu de acest guvern de povestitori m-am cam săturat. ”Vom face”, ”ne vom gândi”… Când? Că deja facturile cresc… N-au făcut nimic doar stau în comisii. Știți cum e vorba populară: dacă vrei să îngropi ceva, mai faci o comisie. A venit premierul cu o idee oarecare? De acest ”vom vedea” cred că românii s-au săturat”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.