Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Oprea: România are nevoie de cât mai mulți oameni de afaceri și Start-Up Nation este catalizatorul perfect

facebook.com
Radu Oprea

Ministrul pentru Mediu de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat prezintă la Târgu Mureș programele de finanțare derulate prin ministerul pe care-l conduce la o întâlnire cu autoritățile locale și cu reprezentanții mediului de afaceri privat.

Toți vor încerca să îmbunătățească sprijinul pe care îl acordă ministerul antreprenorilor privați. De altfel, după încheierea discuțiilor, ministrul Radu Oprea va vizita la locul faptei, adică fabricile, patru beneficiari ai programului Start-Up Nation România pentru a constata cât de mult a ajutat acest program investitorii privați. Întâlnirea este organizată de Agenția pentru întreprinderi mici și mijlocii, atragerea de investiții și promovare a exportului Târgu Mureș.

De altfel, ministrul Radu Oprea consideră că programul Start-Up Nation ”este cel mai bun catalizator pentru economia internă, fiind capabil să ofere sprijinul necesar care să transforme multe vise in povești de afaceri de succes” și invită cât mai mulți tineri care-și doresc afacerea lor să facă pasul decisiv, să aplice pentru programele de finanțare ale Ministerului, să devină oameni de afaceri veritabili pentru că România are nevoie de ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.