Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Popa după TRAGEDIA de la Constanța: Asta e ”România normală”? Sau tot `PE-SEE-DEE` e de vină?

Inquam Photos/ Costin Dinca
INCENDIU - BOLI INFECTIOASE Constanta

Asta e ”România normală”? Sau tot `PE-SEE-DEE` e de vină?, se întreabă deputatul PSD Radu Popa care scrie pe pagina sa de Facebook că ceea ce s-a întâmplat la Constanța e rezultatul unei adevărate politici a iresponsabilității care a perpetuat în timpul guvernării ”stafilococului galben-liberal peste care s-a așternut o pătură de incompetență și de nepăsare:

”Din păcate, la spitalul din Constanța numărul morților crește. Unele surse spun că cel puțin 9 oameni au venit la medic și nu se vor mai întoarce niciodată lângă familii. Toată știința medicală este neputincioasă în fața unor neglijențe tehnice. Tragedia de la Constanța este efectul acestui stafilococ galben-liberal peste care s-a așternut o pătură de incompetență și de nepăsare. Un marinar care trebuia să conducă Constanța și un fost deputat care, după 20 de ani de hrană primită din lustruirea băncilor Parlamentului, nu a produs nici o idee. Duetul Chițac-Lupu ar trebui judecați (cel puțin) pentru neglijență în serviciu cu consecințe deosebit de grave. O sancțiune pentru habarnism nu avem. Dar sunt sigur că nu vor păți nimic pentru că ei sunt

”liberalii lui”, de pe lângă ”guvernul meu”, din partidul care poate face inclusiv un miting cu 5000 de oameni pe incidență de 4,5 la mie unde să poată și Măria-Sa să se lăfăie fără mască.

Asta e ”România normală”? Sau tot ”PE-SEE-DEE” e de vină?” se întreabă Radu Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.