Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Soviani cere clarificări: 'Stie cineva dacă Mircea Cărtărescu, ne-esențial, ne-în prima linie, sub vârsta de 65 de ani, s-a vaccinat pe pile?'

www.paginademedia.ro
Radu Soviani

Analistul Radu Soviani pune sub semnul întrebării modul în care a ajuns Mircea Cărtărescu, 64 de ani, să se vaccineze. Astfel, Soviani solicită clarificări publice despre cum Cărtărescu, „persoană ne-esențială în lupta împotriva COVID, sub vârsta de 65 de ani și ne-în-prima-linie a reușit să se vaccineze, inclusiv dacă Vlad Voiculescu, 37 de ani, ne-în-prima-linie, ne-esențial, i-a făcut personal programarea sau nu”.

Masacru la Biserica Ortodoxă Orientală din Etiopia: Cel puțin 750 de ortodocși au fost uciși

„Stie cineva dacă Mircea Cărtărescu, 64 de ani, ne-esențial, ne-în prima linie, sub vârsta de 65 de ani, s-a vaccinat pe pile? El s-a vaccinat înaintea soacrei mele (mai în vârstă, persoană vulnerabilă). Sau dacă Mircea Cărtărescu a admis că suferă de vreo altă boală cronică decât singurătatea? (,,Eu întotdeauna nu doar că am fost un om singur, dar mi-am și cultivat singurătatea. Am o relație dragoste-ură cu singurătatea, îmi place să mă văd cu prietenii, dar perioade lungi îmi place să stau singur''). Pentru că, înțeleg că a avut boala în vară și că era în perioada ,,de garanție'' de după boală (anticorpi). Cum să interpretăm declarația asta din 25 decembrie 2020 a lui Mircea Cărtărescu? ,,Nici nu știu dacă trebuie să folosesc cuvântul depresie, pentru că după ce ai boala anului acesta, ți se modifică ceva din energia interioară și din facultățile mentale.''. Eu cred că Mircea Cărtărescu ar trebui să aducă public clarificări despre cum domnia sa, persoană ne-esențială în lupta împotriva COVID, sub vârsta de 65 de ani și ne-în-prima-linie a reușit să se vaccineze ieri, inclusiv dacă Vlad Voiculescu, 37 de ani, ne-în-prima-linie, ne-esențial, i-a făcut personal programarea sau nu. P.S. Vaccinul nu e gratuit, cum minte Mircea Cartarescu. Sumele au fost platite din bani publici, taxele si impozitele dumneavoastra. Inclusiv pentru vaccinul lui Mircea Cartarescu”, scrie Radu Soviani pe pagina de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.