Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Ștefan povestește cum i-a dat gol lui Tătărușanu: 'Am băgat capul în pământ' - VIDEO

www.digisport.ro
Radu Ștefan Lazio

VIDEO Lazio - Fiorentina 3-1. Fundaşul echipei Lazio, Ştefan Radu, a declarat, duminică, pentru Lazio Style Channel, că la golul marcat în meciul cu Fiorentina a urcat pentru că a avut spaţiu, a băgat capul în pământ şi a şutat, informează site-ul tuttomercatoweb.com, citat de news.ro.

"În repriza a doua am suferit foarte mult şi trebuie să-i mulţumim lui Marchetti că nu i-a permis Fiorentinei să reintre în meci. A fost un joc dur, iar în final am căutat golul trei pentru a nu mai avea emoţii.

La gol am urcat pentru că aveam spaţiu, am băgat capul în pământ şi am şutat. Ce s-a întâmplat aţi văzut, mă bucur că a ieşit bine. În prima repriză am dominat clar jocul, dar în primele 15 minute din partea a doua am suferit. Este minunat să câştigi trei puncte după un meci în care ai şi suferit", a spus Radu, conform news.ro.

Citește și: Dinamoviștii, OFENSAȚI de oferta indienilor: 'M-am speriat când am auzit'

Fundaşul Ştefan Radu a înscris în poarta lui Ciprian Tătăruşanu în partida pe care echipa Lazio Roma a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa lui ACF Fiorentina, în etapa a 17-a a din Serie A TIM.

Radu, care a jucat tot meciul, a înscris ultimul gol al partidei în minutul 90. Portarul Ciprian Tătăruşanu a fost integralist, în timp ce mijlocaşul Ianis Hagi nu a fost convocat pentru acest meci la ACF Fiorentina.

Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Keita (minutul 23) şi Biglia (minutul 45+4) din penalty, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Zarate, în minutul 64.

VEZI GOLUL LUI RADU ȘTEFAN AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.