Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor aruncă bomba: Modelul de dronă care a survolat România, Ungaria și Croația, lovește acum aerodromuri pe teritoriul Rusiei

radu tudor

Analistul Radu Tudor crede că modelul de dronă care a căzaut în martie în Croația făcea parte dintr-un program de testare. Același tip de dronă lovește acu aerodromurile de pe teritoriul Rusiei.

„Noua realitate strategica a razboiului declansat de Rusia in Ucraina are si un detaliu de interes direct pentru Romania.

Dronele ucrainene care au lovit 3 tinte importante pe teritoriul Federatiei Ruse fac parte din acelasi model care a traversat Romania, Ungaria si s-a prabusit in Croatia in luna martie.

Este vorba despre dronele sovietice Tu-141. Acestea au fost modernizate si adaptate de cercetatorii militari ucraineni sa se ghideze cu ajutorul unui dispozitiv GPS pentru a lovi tinte aflate si la 1000 de kilometri distanta.

Este foarte probabil ca in luna martie, cand drona Tu-141 s-a prabusit in Croatia, aceasta sa fi fost parte din programul de teste al Armatei Ucrainene si drona sa fi pierdut legatura cu baza, scapand de sub control.” a scris Radu Tudor pe blogul personal.

O dronă militară de producţie rusească şi aflată probabil în dotarea armatei ucrainene s-a prăbuşit în martie într-un parc al capitalei croate Zagreb, după ce survolat România şi Ungaria

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.