Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor crede că în România au loc PROVOCĂRI puse la cale de Rusia: Forțe care promovează ura, tensiunea permanenta, conflictele, ciocnirile de stradă

radu tudor

Jurnalistul Radu Tudor susține că România va fi supusă la mari provocări din partea Rusiei în contextul unui posibil conflict armat. Deja, spune Tudor, în România se petrec multe lucruri care pot fi catalogate ca provocări.

"Răbdarea noastră va fi pusa la grea încercare. Vom fi testați sa vedem cât suntem de solidari, de puternici, de rezistenți în fața unei agresiuni pe multiple coordonate: hibrid, militar, energetic, stabilitate socială și politică internă.  O parte din aceste mari provocări se derulează deja în România prin forțe care promovează ura, tensiunea permanenta, conflictele, ciocnirile de stradă și prin detașamente de provocatori. Aceștia au indus deja o stare de asalt cvasi-permanent la adresa democrației, populația fiind afectata o dată in plus și după doi ani de stres și emoții puternice în urma pandemiei", arată Radu Tudor pe blogul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.