Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor: De ce-i tolereaza manifestantii din Pta Victoriei pe cei care scuipa, injura si lovesc?

www.agerpres.ro
radu tudor

De Ziua Libertatii Presei, 1000 de oameni au manifestat in Piata Victoriei impotriva Guvernului si a Parlamentului in legatura cu modificarile aduse Legii Gratierii. Printre manifestanti, ca si la inceputul anului, se afla si cativa indivizi dubiosi, agresivi, intoleranti. Aceasta grupare arunca o pata neagra asupra unor proteste normale si democratice, susține Radu Tudor pe blogul personal.

Antena 3 a relatat si atunci si acum despre aceste proteste. Reporterii nostri, cameramanii, soferii, tehnicienii au fost injurati, agresati, scuipati. Probabil exact asta deranjeaza : faptul ca transmitem live protestele din Piata Victoriei iar o parte din cei aflati acolo nu doresc asta. Vor sa ramana intr-un cerc inchis, opac, netransparent.

Daca acesta e nivelul civilizatiei din Piata Victoriei fata de angajatii unei televiziuni de Ziua Liberatii Presei, inseamna ca cei 7 ani de acasa si minimele norme democratice au disparut in acel spatiu.

Cat timp oamenii civilizati si bine crescuti, care au tot dreptul sa protesteze daca o fac legal, nu se dezic de astfel de mardeiasi de profesie, provocatori generatori doar de flegma si nimic mai mult, pata neagra va ramane asupra manifestatiei din Piata Victoriei.

Intoleranta bolnava este rezultatul oamenilor fara creier.

A critica, a nu fi de acord, a te exprima civilizat in acest sens e perfect normal. A scuipa, a lovi, a injura – acesta e arsenalul gruparilor extremiste care n-au nimic de-a face cu un stat democratic pentru care spun ca lupta cei din Piata Victoriei.

Se spune ca la aceste proteste vin oameni educati, cu un nivel intelectual si profesional ridicat. Cum se impaca acest lucru cu intoleranta irationala si totalitara de care dau unii dintre ei dovada? Asa cum se strang in mod exemplar hartiile si resturile din Piata Victoriei dupa miting, tot asa ar trebui izolate si excluse aceste reziduuri.

Adrian Ursu a anunțat, miercuri seară, la Sinteza zilei, că jurnaliștii Antena 3, care au mers să transmită imagini de la protestul din Piața Victoriei, au fost scuipați și fugăriți de anumite persoane care scandau.

„Echipa Antena 3 a fost agresată în această seară. Se pare că unii nu doresc ca noi să transmitem imagini din Piața Victoriei. Ce să vezi… astăzi este și Ziua Libertății Presei, dar probabil puțini dintre protestatari știu. Au ieșit în stradă să militeze pentru democrație, deschidere, pentru a fi transparență decizională, dar împiedică transparența. Colegii noștri au fost scuipați și fugăriți prin Piața Victoriei”, a zis Adrian Ursu.

Mihai Gâdea a spus că cei care îi agresează pe colegii lui vor plăti în instanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.