Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor DEZVĂLUIE cum s-a implicat justiția în dovedirea neregulilor din 2009 - VIDEO

Radu Tudor

Radu Tudor a prezentat în emisiunea "Punctul de întâlnire” documente privind fraudarea alegerilor din 2009.

Unul dintre documente este adresa Autorității Electorale Permanente semnate de Ana Maria Pătru. Autoritatea Electorală Permanentă răspunde în 2012 unui chestionar în legătură cu ce s-a întâmplat la Paris. "La primul tur de scrutin pentru Președintele României din 22 noiembrie 2009, votarea a continuat la Secția 52 din Paris, după 21 până la 22.35. Această faptă a fost savarșită de președintele Biroului Electoral al secției 52 Paris, domnul Ionescu Vlad.

Citește și: Traian Băsescu anunță marea LOVITURĂ FINANCIARĂ: 'Asigur viitorul la câteva generații'

Măsurile dispuse de președintele biroului electoral pentru secțiile de votare din străinătate, domnul judecător Sorin-Mirel Vasilescu, au fost sancționarea domnului Ionescu Vlad, președintele Biroului Electoral al secției 52 Paris, cu suma de 2000 de lei și înlocuirea acestuia din funcția de președinte al biroului electoral al secției de votare”.

Citește și: Vedeta România TV, Victor Ciutacu, acuze GRAVE: 'Rețea de lepre în societate'

Alte două documente reprezintă procesele verbale semnate de judecător. "Proces vebal încheiat pe 23.11.2009, agent constatator Vasilescu Sorin Mirel, având funcția de președintele biroului electoral pentru secțiile de votare din străinătate, am constatat că 21.11, ora 22.00, următoarele: Domnul Ionescu Vlad, salariat MAE, a săvârșit următoarele: în data de 22.11.2009, orele 21.05 și 21.30, i s-a adus la cunoștință președintelui Biroului Electoral al secției 52 Paris, de către președintele biroului electoral pentru secțiile de votare din străinătate obligația de a închidesecția de votare nr 52 Paris, la ora 21.00.”, se arată în procesul verbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.